Spróbuj naszych wyśmienitych dań
Kategoria

JESIENNE MENU
Krem dyniowy z prażonymi pestkami
250 ml 28
Papardelle z borowikami i rozmarynem z dodatkiem prażonego jarmużu i słonecznika
250g 45
Kartacze z szarpaną wołowiną w sosie grzybowym
350g 49
Tarta pistacjowa
200g 29
Czarna herbata z imbirem i sokiem malinowym
14cl 24
Zielona herbata jabłkowa z cynamonem i miodem
14cl 23
Herbata żurawinowa z miodem i pomarańczą
14cl 24

PRZYSTAWKI
Sałatka Caprese z grzanką
270g 30
Mix tradycyjnych wędlin z konfiturą żurawinową (dla 2 osób)
200g 65
Mix serów dojrzewających z bakaliami (dla 2 osób)
200 62
Tatar wołowy z oliwą truflową i borowikiem
100g/120g 48
Pieczony burak, kozi ser, orzeszki pinii i rukola
120g 30

ZUPY
Japońska zupa ramen z dorszem, krewetkami i wodorostami wakame
200g/400ml 59
Bulion z wyselekcjonowanych mięs z kołdunami cielęcymi
250ml 28
Krem z pieczonej papryki i pomidorów
250ml 28
Żurek z cielęcymi kiełbaskami i jajkiem
50g/250ml 25
Krem z kiszonego ogórka z kaszanką
250ml 26

DANIA GŁÓWNE
T-bone stek z dodatkami sezonowymi, sos berneński
550g 120
Sznycel cielęcy z ziemniaczanym puree, jajkiem w koszulce i sałatką z marynowanymi ogórkami
170g/400g 59
Filet z kaczki z konfiturą z czerwonej cebuli i pomarańczy z kluseczkami serowo ziemniaczanymi
160g/300g 62
Policzki wołowe w demi-glace na gołąbku z włoskiej kapusty z białej kaszy gryczanej i warzyw
160g/350g 56
Naleśniki z szynką parmeńską z serem i sosem grzybowym
300g 32
Burger z jelenia z frytkami
140g/400g 59
Schab z kością z ziemniakami i zasmażaną kapustą
550g 49
Kurczak Supreme na risotto słonecznikowym z cukinią, orzeszkami pinii i parmezanem
140g/320g 44
Placki ziemniaczane z warzywnym sosem węgierskim i kwaśną śmietaną
350g 46
Pieczone żeberko wieprzowe z sosem BBQ z domowymi frytkami i piklami z cukinii
250g/350g 45

RYBY
Łosoś z warzywami z rusztu w sosie cytrynowym
150g/420g 62
Stek z tuńczyka z zielonym bobem i koprem włoskim purée
250g 58

MAKARONY
Penne z brokułem w sosie serowym
250g 39
Spaghetti Carbonara
250g 42
Risotto milanese z cukinią, orzeszkami pinii i parmezanem
250g 34
Rigatoni ze szpinakiem i pomidorkami cherry z parmezanem
250g 34

SAŁATKI
Sałatka z wędzonym serem podhalańskim z grillowanym bekonem i jajkiem w koszulce
250g 42
Sałatka z marynowanym łososiem w cytrusach
250g 45
Wegetariański mix warzyw i sałat w sosie wiśniowym z płatkami parmezanu i prażonymi pestkami słonecznika
250g 36
Sałatka z szarpaną jagnięciną, ser pleśniowy blue, granat, karmelizowana gruszka, grzanka
250g 49

DESERY
Ciastko z duszą w sosie malinowym z lodami
130g 30
Krem brulee na angielskim sosie z nutką róży
180g 26
Szarlotka z lodami
150g 28
Tarta z pieczoną gruszką i karmelizowanym słonecznikiem pod czekoladowym ganażem
200g 28
Skontaktuj się z nami
Zamów voucher do naszej restauracji
Podaruj niezapomniane smaki! Zamów voucher do naszej restauracji i ciesz się wyjątkową atmosferą oraz wykwintnymi daniami. Idealny prezent na każdą okazję
Kontakt i rezerwacje stolików
Godziny otwarcia
Poniedziałek - Niedziela 12:00 - 21:00