Spróbuj naszych wyśmienitych dań
 Kategoria 
          
 JESIENNE MENU
 Krem dyniowy z prażonymi pestkami  
  250 ml 28 
  Papardelle z borowikami i rozmarynem z dodatkiem prażonego jarmużu i słonecznika  
  250g 45  
  Kartacze z szarpaną wołowiną w sosie grzybowym  
  350g 49 
  Tarta pistacjowa  
  200g 29 
  Czarna herbata z imbirem i sokiem malinowym  
  14cl 24 
  Zielona herbata jabłkowa z cynamonem i miodem  
  14cl 23 
  Herbata żurawinowa z miodem i pomarańczą  
  14cl 24 
  
 PRZYSTAWKI
 Sałatka Caprese z grzanką  
  270g 30 
  Mix tradycyjnych wędlin z konfiturą żurawinową (dla 2 osób)  
  200g 65 
  Mix serów dojrzewających z bakaliami (dla 2 osób)  
  200 62 
  Tatar wołowy z oliwą truflową i borowikiem  
  100g/120g 48 
  Pieczony burak, kozi ser, orzeszki pinii i rukola  
  120g 30 
  
 ZUPY
 Japońska zupa ramen z dorszem, krewetkami i wodorostami wakame  
  200g/400ml 59 
  Bulion z wyselekcjonowanych mięs z kołdunami cielęcymi  
  250ml 28 
  Krem z pieczonej papryki i pomidorów  
  250ml 28 
  Żurek z cielęcymi kiełbaskami i jajkiem  
  50g/250ml 25 
  Krem z kiszonego ogórka z kaszanką  
  250ml 26 
  
 DANIA GŁÓWNE
 T-bone stek z dodatkami sezonowymi, sos berneński  
  550g 120 
  Sznycel cielęcy z ziemniaczanym puree, jajkiem w koszulce i sałatką z marynowanymi ogórkami  
  170g/400g 59 
  Filet z kaczki z konfiturą z czerwonej cebuli i pomarańczy z kluseczkami serowo ziemniaczanymi  
  160g/300g 62 
  Policzki wołowe w demi-glace na gołąbku z włoskiej kapusty z białej kaszy gryczanej i warzyw  
  160g/350g 56 
  Naleśniki z szynką parmeńską z serem i sosem grzybowym  
  300g 32 
  Burger z jelenia z frytkami  
  140g/400g 59 
  Schab z kością z ziemniakami i zasmażaną kapustą  
  550g 49 
  Kurczak Supreme na risotto słonecznikowym z cukinią, orzeszkami pinii i parmezanem  
  140g/320g 44 
  Placki ziemniaczane z warzywnym sosem węgierskim i kwaśną śmietaną  
  350g 46 
  Pieczone żeberko wieprzowe z sosem BBQ z domowymi frytkami i piklami z cukinii  
  250g/350g 45 
  
 RYBY
 Łosoś z warzywami z rusztu w sosie cytrynowym  
  150g/420g 62 
  Stek z tuńczyka z zielonym bobem i koprem włoskim purée  
  250g 58 
  
 MAKARONY
 Penne z brokułem w sosie serowym  
  250g 39 
  Spaghetti Carbonara  
  250g 42 
  Risotto milanese z cukinią, orzeszkami pinii i parmezanem  
  250g 34 
  Rigatoni ze szpinakiem i pomidorkami cherry z parmezanem  
  250g 34 
  
 SAŁATKI
 Sałatka z wędzonym serem podhalańskim z grillowanym bekonem i jajkiem w koszulce  
  250g 42 
  Sałatka z marynowanym łososiem w cytrusach  
  250g 45 
  Wegetariański mix warzyw i sałat w sosie wiśniowym z płatkami parmezanu i prażonymi pestkami słonecznika  
  250g 36 
  Sałatka z szarpaną jagnięciną, ser pleśniowy blue, granat, karmelizowana gruszka, grzanka  
  250g 49 
  
 DESERY
 Ciastko z duszą w sosie malinowym z lodami  
  130g 30 
  Krem brulee na angielskim sosie z nutką róży  
  180g 26 
  Szarlotka z lodami  
  150g 28 
  Tarta z pieczoną gruszką i karmelizowanym słonecznikiem pod czekoladowym ganażem  
  200g 28 
 Skontaktuj się z nami
Zamów voucher do naszej restauracji
Podaruj niezapomniane smaki! Zamów voucher do naszej restauracji i ciesz się wyjątkową atmosferą oraz wykwintnymi daniami. Idealny prezent na każdą okazję
Kontakt i rezerwacje stolików
Godziny otwarcia
  Poniedziałek - Niedziela  12:00  -  21:00  
  
  
  
  
  
  
  
 